Wij bellen u terug! +34 615 796 889 +34 952 785 987 Nederlands English

Uw Nederlandse makelaar in Marbella

Wij zijn gevestigd in Marbella en zijn altijd bereikbaar om u van dienst te zijn. Met onze uitgebreide kennis over de Costa del Sol kunnen wij er juist voor zorgen dat u de beste woning krijgt die voldoet aan uw wensen en uw budget.

Woning aanbod

Huizen, appartementen en villa's te koop aan de Costa del Sol!

Wij kunnen u helpen bij het vinden van uw perfecte woning aan de Costa del Sol. Wij hebben een zeer ruim aanbod van luxe villa's en appartementen voor aankoop, lange termijn verhuur en vakantie verhuur. Een van de meest favoriete bestemmingen in Europa is de Costa del Sol. Het warme klimaat en de prachtige Middellandse Zee maken dit tot een populaire combinatie voor een heerlijke en ontspannen woonomgeving of vakantie.

Het aankopen of het huren van een woning wordt steeds populairder. Lekker genieten van privacy, eigen tuin, zwembad en/of andere luxe. Dichtbij een golfbaan, stad of strand, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Woning zoeken Creëer een account

Net binnen bij uw makelaar in Marbella

Hieronder enkele van onze woningen in Spanje, welke sinds kort worden aangeboden. U kunt hier zoeken naar een geschikte koopwoning.

Woning zoekenType

Prijs range

Locatie

Sluiten